Den digitale kuglepen er perfekt til studierne

At tage notater bliver aldrig nemmere!

Mobile Notes Pro eller e-pen er en formidabel teknologi, der kan elektronificerer håndskrevne notater og tegninger. Dine bevægelser med den medfølgende digitale kuglepen bliver eksternt registreret af den medfølgende basisenhed, hvis den er fastgjort til det pågældende papir, der skrives på. Hvis der er etableret en Bluetooth-forbindelse med en Blackberry- eller Android-enhed, vil dine notater og tegninger blive vist i realtid på enhedens skærm.

Dine notater kan overføres til din PC ved hjælp af Bluetooth og USB-kabel og til din Blackberry- eller Android-enhed via Bluetooth. Dine registrerede notater, der er gemt på din PC, kan konverteres til ‘maskindrevet tekst’ og derefter blive importeret til skrivebehandlingsprogrammer såsom, Microsoft Word, Open Office, Ichitaro og så videre.

Perfekt til studierne

Mobile Notes Pro er et yderst anbefalelsesværdigt middel til studier, der kræver masser af notatnedskrivning og illustrering af modeller, formler og lignende. Den digitale kuglepen er desuden også udstyret med en mus-funktion, der kan benyttes til ‘digital inking’ og ‘tablet PC’, der begge er funktioner, som er inkluderet i Windows Vista og Windows 7. Kuglepennen kan ligeledes også annoterer .jpg-billeder på din PC, Android- eller Blackberry-baserede enhed og efterfølgende dele dem på Facebook, Flickr og lignende.

Denne specielle kuglepen er formidabel til studiebrug, da den giver rig mulighed for hurtig notatskrivning og efterfølgende digitalisering. Efter du har nedskrevet og gemt dine notater i det medfølgende notatstyringssoftware, kan du tage en backup og genanvende dit papir. Dine notater kan desuden eksporteres til redigerbar tekst med det medfølgende MyScript-genkendelsessoftware. Derfra kan teksten eksporteres til software såsom, Microsoft Word, Microsoft Outlook og Open Office.

Når du køber en e-pen er der i kassen inkluderet 1 stk. e-Pens basisenhed, 1 stk. e-Pens digital kuglepen, 1 stk. CD med software og manualler, 1 stk. boks til transport, 1 stk. USB-kabel, 2 stk. batterier til kuglepennen, 1 stk. stylus, 6 stk. blækgenopfyldning, 1 stk. ekstraktionsapparat samt 1 stk. begynderguide.

e-pen fås i forskellige modeller og både til PC og MAC.

Dette indlæg blev udgivet i Hardware og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>