iCondom – Gør din iPhone 100% vandtæt!

I dette indlæg skal vi tage et kig på det nye vandtætte cover til iPhone 4 og iPhone 4S – iCondom. iCondom er som navnet antyder et tyndt plastic omslag som du sætter på din iPhone 4/4S som så vil beskytte den mod vand, snavs og ridser mm. Samtidig med at din iPhone er beskyttet vil du stadig kunne bruge telefonens mange funktioner da skærmen stadig virker med iCondom på – ligesom det heller ikke er noget problem at ringe.

Hvad er iCondom?

iCondom er et 100% vandtæt iPhone cover (eller skin) som beskytter din iPhone 4/4S. Udover at være vandtæt så er den også modstandsdygtig overfor snavs, ridser og mange af de andre ting vi ikke ønsker vores iPhone skal være i kontakt med.
Når du køber iCondom så følger der følgende med i pakken:

  • 1. styk iCondom.
  • 2 styk. forseglingstapes.
  • 2 styk. fugtindikatorer.
  • Instruktionsvejledning til montering.

Hvornår kan man bruge iCondom?

Alt for mange mennesker kender det med at have tabt sin iPhone og når man samler den op har den fået et helt anden udseende. Enten fordi skærmen eller bagsiden er smadret. Derfor anbefales der at man beskytter sin kæreste eje, som iPhonen i hvert fald er for nogle mennesker.
Med et iCondom vil du beskytte din iPhone i alle mulige situationer. Om du er ude at rejse eller dyrker sport i din fritid, så vil din iPhone helt sikkert være mere sikker med iCondom.
solferien kan du bruge iCondom til at beskytte din telefon når du nyder solen på stranden eller poolen. På den måde er du sikker på ikke at få en ødelagt telefon med hjem fra ferien. Det samme gør sig gældende på skiferien eller adventure-ferien hvor din iPhone uden beskyttelse vil få det svært.
Det samme gør sig gældende for de mange danskere som tager til festivaller. Her er vejret ikke altid med dem, og derfor vil iCondom være en rigtig god idé til den næste festival.
Men iCondom kan skam også bruges herhjemme når man dyrker sport, er spejder eller noget helt tredje – der er rigtig mange muligheder!

Hvad koster iCondom?

iCondom koster kun 99 kr. inkl. levering. De kan sendes til hele Danmark og vil blive afsendt direkte efter bestilling.

iCondomBetter safe than sorry!

PS. Har du ikke en iPhone men en iPad som du ønsker at beskytte? Vi kunne godt tænke os at høre fra folk som er interesserede i et vandtæt iPad cover. Giv din mening til kende, så bliver det måske snart muligt at købe.

Dette indlæg blev udgivet i Gadgets og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>