iPhone cover i lækkert design

iPhone cover i lækkert design

Da mit gamle cover til min iPhone 4 blev ødelagt, spurgte jeg firmaet TEZZO om, jeg ikke kunne få lov til at anmelde et af deres iPhone cover.

Det ville de meget gerne have, og jeg blev spurgt hvilket af dem, jeg kunne være mest interesseret i, og når man kigger på deres side, synes jeg klart, at deres zebra-skin er det flotteste, så det forhørte jeg mig på, og de meldte tilbage, at den var på vej mod mig.

I kan se TEZZOs andre iPhone covers her.

Modtog Iphone Zebra Skin cover

Dagen efter modtog jeg så mit cover. Det kom i en lille boblekuvert sammen med en pudseklud, screenprotector, et lille tezzo-skilt samt værktøjet, man bruger til at fjerne simkort-skuffen (Jeg havde gjort min væk, som jeg fik med telefonen, så det var egentlig meget praktisk!).

Da jeg gik i gang med at skille mit skin af og sætte det på telefonen, fandt jeg hurtigt ud af, at man skulle være væbnet med lidt ekstra tålmodighed, men omvendt kunne jeg også se, at for hver del, jeg fik sat på, blev min iPhone bare flottere og flottere! Desuden fandt jeg også ud af, at det værktøj til at fjerne simkort-skuffen med, ikke bare er en pynteting, men er meget praktisk når man skal fjerne resterne på skinnet. TEZZO-skiltet blev også brugt til at glatte min screenprotector ud med, så tingene, jeg modtog i kuverten, har alle en grund til at være der.

Et cover, der er det hele værd!

Efter jeg fik monteret både screenprotector og skin, må jeg sige, at det var tiden værd! Min telefon ligner nu, at den er lavet af en træskal med en omgang elektronik indenfor.

Hamrende fedt! De markante striber i zebra-skinnet er bestemt også noget, jeg er helt vild med. Desuden er der også lidt struktur i det, så man kan mærke at der er en følelse af træ deri. Jeg vil sige, at jeg er fuldstændig tilfreds med det her cover.

Der er måske ikke så meget beskyttelse i det, som der var på mit gamle cover, men hold da op, det ser godt ud. Så er man til udseendet lidt mere frem for ekstra beskyttelse, kan jeg klart anbefale et cover fra TEZZO.

 

Dette indlæg blev udgivet i IT og udstyr og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>