Parrot AR.Drone 2.0

Parrot AR.Drone 2.0

Den nye Parrot AR.Drone 2.0 er simpelthen det sejeste spionudstyr, man kan have. Præcis som de professionelle soldater, kan du sende din Drone ud og overvåge territoriet. Den kan styrers fra din iPhone, iPad, iPad touch eller Android og kameraet er højopløst i 1280 x 720p og 92 grader vidvinkellinse – så du går ikke glip af noget.

De sidste år har ordet “gadgets” fyldt mere og mere i vores hverdag, hvor almindelige sjove gadgets er blevet meget populær som bl.a. legetøj. Parrot AR.Drone 2.0 er helt sikkert en af disse seje legetøj gadgets.

Kamera er placeret i næsen på din Drone, samt i bunden, så du kan se nedad. Den styres let, fra telefonen hvor du blot giver ordrer, som f.eks. ’’land’’, hvorefter, den vil lande. Den reagerer på når du vipper til venstre eller højre og videoen fra kameraet vises direkte på din mobil eller tablet, så du får den virkelige fornemmelse af at sidde i cockpittet! Den har naturligvis også en autopilot, som tager over, hvis du slipper kontrollen, ligesom du kan bede den om at holde en bestemt højde og også slå automatpilot til, når du skal lette.
Det er også muligt, at spille med den, hvis du henter spil-apps fra systemet – og så kan du kæmpe mod rummonstre eller gå i krig mod andre Droner. Kan det blive federe? Næppe.

Uanset om du spiller i den virtuelle krigsverden eller spionerer, så vær ikke alt for bekymret for skader: Alle delene på din Drone er lavet af stærke materialer, så den holder til langt flere styrt og delene kan naturligvis skiftes ud, hvis det bliver nødvendigt. Dronen har sit eget Wi-Fi system, som den bruger til at kommunikere med din tablet eller mobil og det har en rækkevidde på hele 50m. Det er samtidigt let at optage film eller tage billeder, ligesom det er ligetil at dele dem bagefter.

Når du køber en Parrot AR.Drone 2.0 følger der to kabinetter med – til indendørs flyvninger og til udendørs. Det kraftige indendørs kabinet gør sig godt i trange rum og det mere smidige kabinet gør at din flyvende spion let kan komme omkring udenfor.
Denne nye model har en opladningstid på 60-90 minutter og en flyvetid på 12 minutter. Batteriet er 1000 mAh lithiumpolymer og motoren 4 x 14,5w med en kapacitet på 4000 omdr/min. Der er ikke sparet på teknikken, den har blandt andet: en 1 GHz processor, indbygget Linux, 1 Gbit RAM, samt et 3-dimensionelt gyroskop, 3-dimensionelt accelerometer, 3-dimensionelt magnetometer, tryksensor, ultralydssensor og ikke mindst det 60 fps vertikalt kamera, så den kan give dig besked om hastighed.

Og hvis qaurokoptreren der måler 52cm x 52cm og vejer 400 gram, ikke har blær nok i sig selv, så kan du oveni købet selv udvikle program i SDK (hvilket kan hentes).
Om du har afprøvet denne Drones lillebror af en forgænger, har ingen betydning – for uanset hvad, vil man nyde flyveturen med den lille lækre sag.

Dette indlæg blev udgivet i Gadgets og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>