Demente bør udstyres med gps tracker

Hvert år forsvinder omkring 2.000 personer i Danmark, på grund af demens.
Demens er en fremadskridende sygdom, hvor man mister mere og mere, blandt andet evnen til at huske. De demente bor så vidt muligt i eget hjem, hvilket øger risikoen for at de går en tur, og efterfølgende ikke kan finde tilbage til hjemmet.

Findes for sent
Mange af de forsvundne personer findes først igen når det er for sent, hvilket for den forsvundne person er lig med en ubehagelig og uværdig måde at forlade denne verden på.

En billig og simpel løsning
Der findes en simpel løsning på dette ubehagelige problem – nemlig en gps-tracker, som kan sende personens position til en hvilken som helst som efterspørger denne, blot man er i besiddelse af en mobiltelefon. Positionen kan oplyse med op til 3 meters nøjagtighed, og gps-trackere med den seneste satelit-teknologi kaldet SIRF IV, er også i stand til at vise positionen selvom personen befinder sig indendøre.

En gps-tracker koster ikke mere end en middelmådig mobiltelefon, og alligevel tøver kommunerne med at investere i disse aparater, og man kan undre sig over denne vaghed, når en eftersøgning af en forsvunden person nemt løber op i hundredetusinder af kroner beregnet i mandetimer.

En gps-tracker giver udover nøjagtige positioner, også de pårørende den tryghed tilbage, ved at de altid kan være sikre på indenfor minutter at kunne finde deres kære, hvis uheldet er ude, og den demente skulle være gået hjemmefra uden at være i stand til at kunne finde tilbage.

Mindre end en æske tændstikker
Bærbare gps-trackere findes i mange udformninger, og med mange forskellige features, se f.eks. verdens mindste gps tracker, som er mindre end en æske tændstikker, og alligevel proppet med finesser som selv de nyeste og dyreste gps-trackere har svært ved at hamle op med.

Find flere oplysninger om demens og gps trackere
Du finder det største udvalg af bærbare gps trackere hos ifindu.dk, som er Dansk forhandler af forsikringsgodkendte gps-trackere.

Dette indlæg blev udgivet i Hardware, IT og udstyr og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>