Calvin Klein laver solbriller med indbygget USB stick

Calvin Klein laver solbriller med indbygget USB stick

Solbriller med USB stickSolbriller er en gammel opfindelse, som eskimoerne “opfandt”, så de bedre kunne se, når de var på jagt. For eskimoerne havde problemer med, at sneen blændede dem. Siden dengang, hvor et par “solbriller” var et stykke træ eller ben, som der var skåret en eller flere riller i, er der sket meget med designet på et par solbriller.
Idag er et par solbriller en mode genstand, som de fleste ejer minimum et par af.

Moderne gadget solbriller

Solbriller med USB stickCalvin Klein har som det første mærke taget solbriller ind i en ny tid. For Calvin Klein har ikke bare lavet nogle solbriller, som er moderne og i et klassisk design, de er også en moderne gadget. For Calvin Klein har nemlig sat et USB stick ind i højre arm på solbrillerne. Dvs. det ikke længere bare er et par solbriller, nu er det en moderne gadget, som kombinere mode og det moderne menneskes behov.

Hvis man tænker lidt dybere over det, så er det faktisk en mega genial ide. For flere og flere mennesker går med solbriller til dagligt, både forår og sommer, men også i efteråret og vinteren. Dermed har de solbrillerne på sig hele tiden, fordi det er en mode accessories. Selv samme personer render måske rundt med et USB stick i lomme eller tasken, fordi de skal have vigtige informationer med rundt. Nu får de så begge dele i en, hvilket er meget praktisk.

Den hurtige læser vil så tænke, at de fleste moderne mobiltelefoner kan det samme, og så alligevel ikke. For man kan selvfølgelig overføre informationer, filer mm til mobilen, men det kræver at du har et stik med rundt.

Men der er bare ikke det samme lir og cool gadget i en mobil, som der er i et par solbriller med USB stick. Det er både utraditionelt, og så vil mange mænd helt sikkert finde dem cool.

Oakley forsøgte tidligere – Flere mærker forsøger i fremtiden

Tidligere har amerikanske Oakley lavet et par solbriller med USB og MP3 afspiller i, men selvom den blev omtalt mange steder, så blev modellen ikke den store succes. Og det var ikke fordi, at hverken designet eller materialerne ikke virkede.
Men i 2007 var markedet bare ikke modent til solbriller med ekstra lir, og så afskrækkede prisen sikkert også mange. For Oakley modellen var på ingen måde billig.

Calvin Klein solbrillerne koster under 1000 kr i vejledende pris, og du kan finde dem flere steder online til lavere priser end dette. Så selvom der er USB stick i, så koster de ikke mere end et par almindelige Calvin Klein solbriller, hvilket helt sikkert er med til at gøre dem til en succes.

Siden CK relancerede USB solbrillerne, så har flere andre mærker sagt, at de også vil gå aktivt ind i gadget stilen i fremtiden. Så måske er dette kun begyndelsen på, at solbrillerne bliver andet end en mode accessories. For der er ingen tvivl om, at solbriller kan kombineres med mange teknologier, hvis blot der tænkes praktisk og innovativt. Derfor bliver det spændende at se, hvad fremtiden bringer af moderne solbrille gadgets.

Dette indlæg blev udgivet i Gadgets og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>